Termékleírás

A Nicole komódot egy modern nappali, vagy hálószoba berendezésének gondolatával hoztak létre. A kasmír divatos kombinációja az aranyozott kerettel modern jelleget kölcsönöz a belső térnek. Praktikus és tágas belső térrel rendelkezik, amelyet két polc oszt meg, így bőséges helyet biztosít a használti tárgyak tárolására.

További előnye, hogy tartós MDF-ből készült, ami hosszú évekig garantálja a használatát. A komód fogantyú nélküli rendszerrel van felszerelve, magasabbra kiálló előlapok segítségével nyílik.

A termék jellemzői:

 • fiókos szekrény a nappaliba, hálószobába
 • modern design
 • masszív szerkezet
 • háromajtós komód, háromszintes polcokkal
 • barázdált előlap (bordázott komód)
 • tágas belső tér
 • kiváló minőségű kivitelezés
 • a szerkezet nem szabadon álló
 • a méretek +/- 0,5 cm-rel eltérhetnek
 • 2 év garancia

Letölthető fájlok:

Méretek és paraméterek

Méretek

 • Szélesség: 150 cm,

 • Magasság: 85 cm,

 • Mélység: 45 cm,

 • A lábak hossza: 20

Több paraméter

Kivitelezés

Fogantyú

bordázott előlap

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Előlap

MDF-lap 18 mm

További információk
Az MDF tökéletes alapanyag a bútorfronthoz. Nagy sűrűségű fából készül, és kivételes stabilitást és tartósságot biztosít. Homogén szerkezetének köszönhetően az MDF-lap ideális bútorfrontokhoz, mivel sima és egyenletes felületet garantál. Az MDF költséghatékony megoldás, amely megfizethető áron kínál magas minőséget. Tartósságának és esztétikus megjelenésének köszönhetően az MDF-előlapokkal ellátott bútorok hosszú évekig elegánsak és tartósak maradnak.

Előlap típusa

bordázott

További információk
Fedezze fel a páratlan eleganciát és stílust, amit egy bordázott előlapú bútor nyújt. Ez az egyedülálló vonás nemcsak esztétikai bájjal, hanem praktikussággal is gazdagítja belső terét. A bordázott bútorfront nem csak szép, hanem érdekes textúrát is alkot, karaktert és egyediséget kölcsönözve a bútornak. A bútorainkat gondosan, kiváló minőségű anyagokból készítjük, garantálva a tartósságot és az elégedettséget.

Lábak

fém, gumipárnával

Lábak

porszórt bevonatú

További információk
Válassza a megbízhatóságot és a tartósságot egy porszórt lábakkal ellátott bútordarabbal. Nemcsak esztétikus megjelenést, hanem robusztus felépítést is biztosítanak. A porfestés egy olyan eljárás, amelynek során a lábak felületére egy vékony és tartós porréteget visznek fel a korrózió és a sérülések megelőzése érdekében. Ennek eredményeképpen a bútorok karcállóak, könnyen tisztíthatók és hosszú éveken át megörzik modern megjelenésüket. Ezenkívül a porbevonat védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben, így a bútorok beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak.

Lábak típusa

keret

Relaxációs funkció

Testszínek

matt

Kolorystyka frontu

kaszmir / cashmere

Ajtó színek

matt

Kolorystyka nóżek

arany

Kivitelezés

Szegély

ABS

Fogantyú

nincs

Hátoldal

HDF-lap 3 mm

Csuklópántok

acél, puha záródású rendszerrel

Ajtónyitási rendszer

felfelé meghosszabbított előlap

Ajtók záródása

lágy záródás

Tartozékok

Ajtók száma

3

Polcok száma

3

Világítás

Nem

További jellemzők

A belső polcok magassága állítható

igen, háromszintes

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

Súly:

5 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

154 cm x 27 cm x 10 cm

Csomagszám 2

Súly:

34 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

207 cm x 8 cm x 47 cm

Csomagszám 3

Súly:

39 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

101 cm x 18 cm x 53 cm

Az ügyfelek véleménye

Vásárló vélemények a termékről

Nicole komód 150 cm - kasmír / arany lábak

0,00

star star star star star

0 vélemények


Ellenőrizzük, hogy mely vélemények származnak olyan vásárlóktól, akik vásárolták az adott terméket. Miután megerősítettük, megjelenítjük mind a pozitív, mind a negatív visszajelzéseket
/nicole-komod-150-cm---kasmir---arany-labak-p-55552-1012-1012.html