Fali szekrények

Találatok: Találatok: 2
fajta:
Válogatás
eredmények oldalanként:
állapot
ár
Ártkategória [Ft]
-
méretek
Szélesség [cm]
-
Magasság [cm]
-
Mélység [cm]
-

Modern fali szekrények a nappaliba - az elmúlt hónapok slágere!

Az utóbbi években különösen népszerűvé váltak a modern, nappali bútorok, amelyeket a lakberendezők és belsőépítészek nemcsak az albérletek és kis lakások termeibe, hanem a házak szép, tágas nappalijába, a gyerekszobákba vagy a dolgozószobákba is bevezettek. Bár a klasszikus fali szekrények ihlették, a mai bútorok dizájnjukat tekintve mégis mások. Könnyebbek, kisebbek, más anyagokból készülnek, és modern, lenyűgöző kivitelűek.

 A nappali faliszekrények közül választhatunk feltűnő díszítésekkel, üvegezéssel, világítással ellátott polcok közül bármilyen színösszeállításban Ezen kívül a nappaliba való fali egységek széles választékát kínáljuk önálló elemekkel, amelyeket tetszésünk szerint kombinálhatunk.
 
A stílusukban és formájukban innovatív moduláris szettek abszolút sláger a dizájnban, feldobják a modern enteriőröket, és eredeti kialakításukkal gyönyörködtetnek. Ez a tökéletes megoldás azok számára, akik nem félnek a tervezési kihívásoktól, és bátran kísérleteznek az egyéni és eredeti belsőépítészeti stílus keresése során. Az általunk készített szettek tagadhatatlan vizuális vonzereje, kiváló minősége és tartóssága, valamint hihetetlen praktikussága garancia a jó választásra. 

A nappali fali szekrény nemcsak vonzó megjelenésű, hanem mindenekelőtt funkcionális és könnyen illeszkedik a belső térbe. A nappali modern fali szekrényei az utóbbi időben különösen népszerűek. A bútor-bogartnál a nappali fali szekrények különböző modelljeinek gazdag választékát kínáljuk. A "fali szekrények" kategóriában a rendelkezésre álló szűrők segítségével könnyen kiválaszthat egy érdekes modellt. 

/fali-szekrenyek-c-1595.html