Nappali - Nappali bútorokA bútorok fontos szerepet tölthetnek be a nappali berendezésében. Praktikusnak kell lenniük, hogy kényelmesen lehessen használni őket akár ülőhelyként, akár a szükséges holmik tárolásához. A következő, és nem elhanyagolható tényező a bútorok megjelenése - kellemes módon kell betölteniük a szobát, hogy kényelmesen és jól érezzük magunkat benne. A Bogart Bútor webáruházban mindezzel tisztában vagyunk, ezért termékkínálatunkban többféle színben és stílusban találhatóak nappali bútorok, hogy minden vásárló, aki ellátogat hozzánk, kedvére válogathasson.

Nappali szekrénysor

Mi az, amit biztosan nem hiányozhat a nappaliból? Igen, ez a szekrénysor. Ez képezi a szoba alapját, és ez határozza meg, hogyan fog kinézni a helyiség belseje. Legfontosabb jellemzője a maximális kihasználtság, ami tulajdonképpen a jól átgondolt kialakítást jelenti, beleértve a tárolóhelyek, polcok ötletes és gyakorlatias elrendezését.

Sötét vagy inkább világos bútorok

A legtöbb nappali falait különböző méretű álló és függő szekrények, üvegvitrinek vagy különböző szélességű és magasságú polcok alkotják. A színek követik az aktuális divatirányzatot, így a világos és a sötét nappali szekrénysorok között is lehet választani, minden ember saját ízlésétől függően. Az ideális színű bútor kiválasztása nagyban függ attól, hogy mennyire sok vagy mennyire kevés természetes fényforrással rendelkezik a helyiség.
 
Általában a sötét bútorok elegáns benyomást keltenek, és a színes és dekoratív kiegészítők remekül mutatnak mellettük. Jól érvényesülnek a déli vagy nyugati fekvésű, napfénytől megvilágított helyiségekben. A sötét nappali falak a mediterrán stílusra jellemzőek, és nagyon gyakran megtalálhatók olasz vagy spanyol otthonokban. Skandináviában ezzel szemben a világos, természetes bútorokat részesítik előnyben, amelyek feldobják a természetes fényhez csak korlátozottan hozzáférő, sötétebb helyiségeket. Az Ikea komódjai ezen az alapelven készülnek. Ezt a stílust a Bogart Bútornál is megtalálhatja.

Aki luxusra vágyik, a fehéret választja

Webáruházunkban mindkét alapszínárnyalat képviselőit megtalálja, akár a kettő együttes összeállításában is, ami korunk modern stílusára jellemző. Egy egyszerűen berendezett térben a fekete kompozíciójú minimalista bútorok egyedi módon nézhetnek ki. A fehér egy divatos szín, amely nagyon elegánsan néz ki, különösen, ha fényes kivitelben van. A fehér nappali bútorok a jelenlegi bútorpiac legérdekesebb darabjai közé tartoznak. Egy üvegvitrin is rendkívül eredetinek tűnik. A fehér színnel kombinálva egy modern lakás meghatározó eleme lehet.

Még egy egyszerű nappali fal is lehet szép

Bármilyen típusú nappali szekrénysort is szeretne választani, mi azon dolgozunk, hogy a legjobbat nyújtsuk Önnek legkedvezőbb áron. Ha korlátozottak az anyagi lehetőségei, olcsó nappali szekrénysorokat is kínálhatunk Önnek, amelyek egyszerre teszik lakását otthonossá és kényelmessé, és egyben modernné is.

TV szekrény minden nappaliba

Döntés előtt áll, hogy milyen TV szekrényt vegyen? A választásnál figyelembe kell vennie a TV méretét. Az bútorok kínálata változatos, különböző szélességben, mintákkal és színekben kaphatóak. Lehet egyszerű stílusú, vagy olyan, amely praktikus tárolóhelyet is tartalmaz minden olyan alapvető használati tárgynak, amely megtalálható a háztartásokban.
 

A dohányzóasztal a szoba középpontja

A nappali díszét adó dohányzóasztalok kínálata is széles. Ha a kortárs divatot részesíti előnyben, akkor biztosan a fehér fényes dohányzóasztalt választja érdekes és friss formatervezéssel, amely kihangsúlyozza a belső tér egyediségét. A klasszikusokat kedvelők a hagyományos dohányzóasztalokat választják, amelyek némelyike rendelkezik egy további tároló polccal, amelyet magazinok és újságok vagy más apró tárgyak kényelmes elhelyezésére is használhat. A legkedveltebb kialakítások közé tartozik a fehér dohányzóasztal. Ez érthető, hiszen a fehér bútorok jelenleg divatos színnek számítanak.
/nappali-nr-11.html