Előszobák és gardróbok - Előszoba bútorzatAmikor belép egy lakásba vagy házba, az első dolog, amit lát, az előszoba. Ezért annak barátságosnak kell lennie, és nyugodt légkört kell teremtenie. Az előszoba az otthona névjegye, ezért érdemes ízléses bútorokkal berendezni. Itt öltözik át, itt készül el indulás előtt, vagy épp ellenkezőleg, ide érkezik meg. Az előszoba az a hely, ahol a látogatókat is fogadja. Ezért el kell döntenie, hogy mennyi bútor legyen az előszobába, hogy a helyiség ne tűnjön zsúfoltnak.

Az előszobának összhangban kell lennie a lakás többi részével.

Annak érdekében, hogy a berendezés összképe egységes legyen, a folyosónak harmonizálni kell a többi helyiséggel. Ha a minimalizmus mellett döntött, az előszobát is ugyanebben a szellemben kell berendezni. Egy rusztikus stílusú lakás viszont hasonló stílusú előszobát igényel. Rengeteg lehetőség van a variációk kombinálására, hiszen az üzletek által kínált előszobabútorok választéka is meglehetősen széles. Még a Bogart Bútor webáruházban is sokféle előszobaszekrényt, cipőtartót, ruhatartót, padot és tükröt találhat. Csak böngésszen katalógusunkban és már választhat is.

Bútor garnitúra vagy inkább különálló bútorokat szeretne?

Ha nincs kedve különböző bútorokat összeválogatni az előszobába, akkor válasszon inkább bútorgarnitúrákat. A Bogart Bútor webáruházban különböző méretű szetteket kínálunk, így minden vásárló igényének megfelelhetünk. Figyelembe kell venni az előszoba méretét is. Válasszon világosabb tónusú bútorokat, hogy a tér vizuálisan nagyobb hatást keltsen. Egy nagyobb előszobába viszont beleillenek a sötétebb tónusok is.

Az előszobaszekrény, mint a megjelenés alapja

Az előtér legalapvetőbb bútordarabja valószínűleg az előszobaszekrény lesz. Itt fogja tárolni a gyakran viselt ruhadarabokat - kabátokat és dzsekiket, sálakat vagy sapkákat. Ha különleges bútordarabot szeretne, akkor válasszon olyat, amelyik természetes fa és laminált anyag kombinációja. Fém fogantyúkkal együtt az ilyen bútorok nagyon elegánsnak tűnnek. A Bogart Bútor különböző árkategóriákban kínál előszobaszekrényeket. Még azok is választhatnak nálunk, akiknek az anyagi lehetőségei korlátozottak. Az olcsóbb előszobabútorok is jó minőségűek és jól kivitelezettek, hogy kellemes és hosszú használatot biztosítsanak. Ha nincs elég hely az előszobában, válasszon tolóajtós szekrényeket, amelyeknél az ajtók kinyitása kevésbé helyigényes, mégis kényelmesek és nagyon praktikusak.

Nem hiányozhat egy cipőtartó vagy egy pad sem az előszobából.

Egy másik bútordarab, amely nem hiányozhat az előszobából, egy strapabíró cipőtároló. Egy olyan, amelyikben elfér az összes olyan cipő, amit gyakran visel. A cipőtartó állvány különböző szélességben kapható, különböző mennyiségű egyedi cipőrekesszel. Ismét választhat világos vagy sötét tónusú felületet. Annak érdekében, hogy a cipők könnyen felvehetők legyenek, egy előszobapad is kelleni fog a helyiségbe. A ruhafogas és a tükör szintén elengedhetetlen része az előszobának. A ruhafogast általában a ruhák gyors elrakására szolgál. Használhatja a vendégei számára is, akik a felsőruházatukat fogják ráakasztani. A ruhatartó lehet a fal része, vagy állhat önállóan is ha van elég hely az előszobában.
 
A különböző színű - hamu szürke, fehér, bükk vagy éger - hajlított fából készült, szabadon álló fogas gyönyörű kiegészítő. Számos kampóval van felszerelve a kabátok és dzsekik számára, és a fogas alsó részén esernyőket is elhelyezhet. Az előszobában is legyen tükör, hogy mielőtt elmegy otthonról, ellenőrizhesse a külsejét, és még jobban nézzen ki. Ez lehet az előszobai szekrény ajtajának része, vagy külön a falra akasztható. Csak válassza ki a kínálatunkból az Önnek legmegfelelőbbet.
 

Egy gardrób az előszobában, amely megváltoztatja a lakását

Az előszoba egy olyan helyiség, amelyet gyakran elhanyagolnak az elrendezésnél a ház többi helyiségéhez képest. Ez annak köszönhető, hogy az előszobát általában tipikus átmeneti térként kezeljük, hiszen nem töltünk benne túl sok időt naponta. Mégis érdemes az előszobára úgy tekinteni, mintha a teljes ház kirakata lenne. Ez az első helyiség, amit a vendégeink látnak, valamint azok, akiknek ajtót nyitunk. Éppen ezért érdemes szívvel-lélekkel foglalkoznunk az előszobaszekrény kiválasztásával..

Szekrény - előszobába. Mire kell figyelni?

Az előszoba, mint a lakás bármely más helyisége, megfelelő hozzáférést igényel a bútorokhoz. Az előszobák általában kicsik, ami tovább bonyolíthatja a működési és esztétikai elrendezésüket. Ebben az előszobában lévő gardróbszekrénynek nagy jelentősége van. Egy kulcsfontosságú bútordarab, amely befolyásolja e helyiség kényelmét, de növeli annak külső értékét is. Ezért érdemes nagyon gondosan kiválasztani.
 
Először is meg kell határozni, hogy milyen méretekkel kell rendelkeznie ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen az adott helyiségbe. Egy túl nagy bútoregyüttes egy kis előszobában nyomasztóvá teheti az elrendezést, és szűkebbnek mutatja a teret, mint amilyen valójában. Ugyanez vonatkozik a tágas előszobákra is, amelyekben a bútort megfelelően kell elhelyezni. Egy kis szekrény biztosan nem fog beválni az ilyen előszobákban.

Szekrény és belsőépítészeti stílus

A folyosón lévő szekrényt össze kell hangolnunk az egész lakás berendezésében használt fő stílussal. Így a belső tér egységes és elegáns lesz. Például egy modern szekrény alkalmas lesz egy minimalista belső térhez, amely következetes kialakítású. Egy fehér szekrény remekül fog működni egy ilyen előszobában. Míg a hagyományos szekrények jól fognak mutatni mind az eklektikus, mind a hagyományos stílusban berendezett belső terekben.
 
Az ilyen elrendezések előnye hogy időtállóak és sokoldalúak. Az előszoba elrendezésének jól összehangoltnak kell lennie a fő stílussal, a berendezési tárgyak egyes elemeinek kialakításával, valamint a célszerűséggel.

Szekrény - elrendezés

Azon felül hogy az előszobának ízlésesen berendezettnek kell lennie, hiszen ez az egész ház látványossága, a mindennapi használat során is kényelmesnek kell lennie. Annak ellenére, hogy nem töltünk ott túl sok időt, a házból való távozás előtt itt készülődünk. Egy gardróbszekrényrendszer lesz a legjobb választás. Könnyen elhelyezhető különböző folyosókon, és az adott belső tér kialakításához igazítható. Kétségtelen, hogy a leghasznosabb gardróbszekrények azok, amelyek további elemekkel, például tükörrel, ülőkével, fogasokkal és cipőtartóval vannak felszerelve. Egy ilyen készlettel a szekrény megfelel a család igényeinek, miközben nem foglal túl sok helyet a folyosón.
/eloszobak-es-gardrobok-nr-16.html