Étkező - Étkező bútorok
 
Jadalnia to idealne miejsce na rodzinne rozmowy. To tutaj członkowie rodziny zbierają się, aby wspólnie zjeść posiłek i porozmawiać o swoich obawach. Z tego powodu warto wyposażyć pokój w meble do jadalni, aby mieszkańcy mieszkania lub domu czuli się w nim komfortowo. Chyba nikt nie chce siadać na niewygodnych krzesłach i kucać przy niewielkim stoliku, ani ciągle w trakcie jedzenia wpadać na łokieć sąsiada. Bogart Bútor oferuje duży wybór mebli do jadalni w wielu stylach. Wystarczy spojrzeć na nasz obszerny katalog produktów i dokonać wyboru w zaciszu własnego domu.

Praktyczny stół i krzesła do jadalni

A praktikus étkezőasztal és a kényelmes székek képezik minden étkező alapját. A nyugodt lakomához olyan asztalra van szükség, amelynek elég nagy a felülete ahhoz, hogy az összes étkezéshez szükséges dolog elférjen rajta. Természetesen figyelembe kell venni a rendelkezésre álló helyiség méretét és azt is, hogy hány embert szeretnénk az asztalhoz ültetni. Ha rendszeresen adunk otthont nagyobb összejöveteleknek, akkor érdemes olyan étkezőasztalt beszereznünk, amely kihajtható. Ez egy praktikus darab, amelyet biztosan használni fog a partik során. Az étkezőnek azonban nem kell csak a lakás egyik szobájának lennie. Sok házban vagy nagyobb lakásban inkább a kültéri teraszok része, ahol kellemes nyári ülőhelyet alakítanak ki. Ilyenkor olyan étkezőbútorokat válasszunk, amelyek ellenállnak az időjárásnak - hidegnek, esőnek vagy napsütésnek.
 
A családok nem minden esetben állnak több tagból. Vannak akik egyedül élnek, és beérik egy igazán kicsi étkezőasztallal, ha nem akarják feladni az étkezőt. A Bogart Bútor webáruház minden helyzetre gondol, és minden alkalomra megfelelő lehetőséget kínál vásárlóinak. Különböző minták, színek és anyagok közül választhat. Tudta, hogy vannak üveg étkezőasztalok is? Masszív krómozott lábszerkezettel kombinálva kiválóak egy modernül berendezett szobába. Az asztallap kiváló minőségű edzett üvegből készül, különböző árnyalatokban. Az asztalt műbőr kárpitozású székek egészítik ki. Ezt az exkluzív darabot egy stílusosan berendezett lakásban értékelni fogják.

Különböző stílusú étkezőbútorok

Ahhoz, hogy az étkező teljes legyen, az asztal és a székek mellett semmiképpen sem hiányozhatnak a vitrines szekrények vagy a komódok, ahol valószínűleg a drága porcelánkészlet nagy részét tárolja majd. Az étkezőbe szánt komódok általában alacsonyak, polcokkal vagy polcok nélkül, üveg- vagy normál ajtókkal. Az ideális anyag, hacsak nem szeretne kifejezetten tömör fát, a laminált forgácslap. Egyrészt sokkal olcsóbb beszerezni, mint a természetes fát, másrészt jelenleg olyan magas színvonalon készítik, hogy felületük első pillantásra megkülönböztethetetlen a tömör fától. Ráadásul a laminált lap nagyon könnyen ápolható. Általában csak egy nedves ruhára van szükség a tisztításához, és néhány kézmozdulattal le lehet törölni a szennyeződéseket. Ezenkívül az étkezőbútorokra általánosan kapható tisztítószereket használhat - antisztatikus portalanítók, bútortörlő kendők stb.

A kredenc, mint az étkező elengedhetetlen kelléke

A tárolóhelyek idővel egyre fontosabbá válnak. Minél tovább élünk valahol, annál több dolgot vásárolunk. Feltéve, ha nem szabadulunk meg a régi holmiktól. Ezért elég hely kell legyen az étkezőben, hogy tárolhassa az étkezéshez valamilyen módon kapcsolódó fontosabb eszközöket. Egy komód ideális erre a célra. Tárolhat benne porcelánból készült étkészleteket, üvegpoharakat valamint asztalterítőket, tányéralátéteket és evőeszközöket. Egy rusztikus stílusú komód gyönyörűen mutat, de természetesen olyan helyiségekbe illik, amelyeket ebben az stílusban rendeztek be. Egy modern étkezőben van hely a bárszékek és asztalok számára is. A Bogart Bútor kínál gurulós, mozgatható bárasztalokat, amelyek a nappaliban és az étkezőben is használhatóak. A görgőknek köszönhetően az asztal könnyen átvihető egyik helyiségből a másikba.
/etkezok-nr-10.html