Termékleírás

Szeretne egy megbízható bútordarabot, amely feldobja a szobát, és sok olyan tárgyat is el tud benne helyezni, amelyeknek nincs saját helyük? Nézze meg legújabb kínálatunkat a népszerű Nicole kollekcióból!

Ez a kellemes megjelenésű komód egy nappali vagy hálószoba berendezéséhez a legjobb ajánlat, de stílusos megoldás egy szépség- vagy fodrászszalont berendezéséhez is. A kasmír színű bútort az előlapon található eredeti bordázat és az ehhez a modellhez tervezett elegáns aranyozott lábazat különbözteti meg a többi modelltől.

De ennek a praktikus komódnak az előnyei itt még nem érnek véget! A szekrényekből és fiókokból álló tágas belső terében az összes lényeges holmi elfér. A bútordarab masszív talapzaton nyugszik, ami megkönnyíti hogy rendet tarthasson alatta. A magas lábaknak köszönhetően pedig a takarítórobot is könnyen elér alá. 

A komódon nincsenek fogantyúk, ezeket a fiókokban és szekrényekben egy modern push-to-open rendszer váltotta fel, amely az előlapok gyengéd megnyomásával automatikusan nyitja és zárja azokat.

Ezenfelül a komód kiváló minőségű anyagokból készült, mint például bútorlapból a váz és MDF-ből az előlapok. Ezek rendkívül ellenállóak a különféle sérülésekkel vagy a napfény káros hatásaival szemben.  

Csomagolhatjuk ezt a komódot az Ön számára?

A termék jellemzői:

 • komód nappaliba, hálószobába
 • modern design
 • masszív szerkezet
 • négyajtós komód, háromszintes polcokkal
 • négy fiók
 • bordázott előlap
 • tágas bútorbelső
 • kiváló minőségű kivitelezés
 • a bútor nem szabadon álló
 • fém lábak porszórt bevonattal
 • a méretek legfeljebb 0,5 cm-t változhatnak

Letölthető fájlok:

Méretek és paraméterek

Méretek

 • Szélesség: 200 cm,

 • Magasság: 105 cm,

 • Mélység: 45 cm,

 • A lábak hossza: 20

Több paraméter

Kivitelezés

Fogantyú

bordázott előlap

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Előlap

MDF-lap 18 mm

További információk
Az MDF tökéletes alapanyag a bútorfronthoz. Nagy sűrűségű fából készül, és kivételes stabilitást és tartósságot biztosít. Homogén szerkezetének köszönhetően az MDF-lap ideális bútorfrontokhoz, mivel sima és egyenletes felületet garantál. Az MDF költséghatékony megoldás, amely megfizethető áron kínál magas minőséget. Tartósságának és esztétikus megjelenésének köszönhetően az MDF-előlapokkal ellátott bútorok hosszú évekig elegánsak és tartósak maradnak.

Előlap típusa

bordázott

További információk
Fedezze fel a páratlan eleganciát és stílust, amit egy bordázott előlapú bútor nyújt. Ez az egyedülálló vonás nemcsak esztétikai bájjal, hanem praktikussággal is gazdagítja belső terét. A bordázott bútorfront nem csak szép, hanem érdekes textúrát is alkot, karaktert és egyediséget kölcsönözve a bútornak. A bútorainkat gondosan, kiváló minőségű anyagokból készítjük, garantálva a tartósságot és az elégedettséget.

Lábak

fém, gumipárnával

Lábak

porszórt bevonatú

További információk
Válassza a megbízhatóságot és a tartósságot egy porszórt lábakkal ellátott bútordarabbal. Nemcsak esztétikus megjelenést, hanem robusztus felépítést is biztosítanak. A porfestés egy olyan eljárás, amelynek során a lábak felületére egy vékony és tartós porréteget visznek fel a korrózió és a sérülések megelőzése érdekében. Ennek eredményeképpen a bútorok karcállóak, könnyen tisztíthatók és hosszú éveken át megörzik modern megjelenésüket. Ezenkívül a porbevonat védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben, így a bútorok beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak.

Lábak típusa

keret

Relaxációs funkció

Testszínek

matt

Kolorystyka frontu

kaszmir / cashmere

Ajtó színek

matt

Kolorystyka nóżek

arany

Kivitelezés

Szegély

ABS

Fogantyú

nincs

Hátoldal

HDF-lap 3 mm

Csuklópántok

acél, puha záródású rendszerrel

Fiókvezetők

lágy záródás

Fiókvezetők

alsó rögzítés

Ajtónyitási rendszer

push-to-open

Ajtók záródása

push-to-open

Fióknyitási rendszer

felfelé meghosszabbított előlap

Fiókzáródás

lágy záródás

Tartozékok

Ajtók száma

4

Fiókok száma

4

Polcok száma

4

Világítás

Nem

További jellemzők

A belső polcok magassága állítható

igen, háromszintes

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

Súly:

8 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

205 cm x 27 cm x 10 cm

Csomagszám 2

Súly:

26 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

206 cm x 7 cm x 47 cm

Csomagszám 3

Súly:

34 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

102 cm x 15 cm x 47 cm

Csomagszám 4

Súly:

36 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

89 cm x 19 cm x 53 cm

Az ügyfelek véleménye

/nicole-200-cm-es-komod-negy-fiokkal---kasmir---arany-labak-p-57079-1012-1012.html