Termékleírás

A kanapé jellemzői:

 • lenyűgöző kivitelezés
 • díszvarrás a háttámlán
 • a bútor alváshoz kihajtható
 • ágyneműtartóval rendelkezik
 • ágyként kihajtható anélkül, hogy a faltól eltávolodna
 • a szövet színe kiválasztható
 • A kínált bútor méreteiben enyhe eltérések lehetnek (± 2-3 cm).
 

Méretek és paraméterek

Méretek

 • Szélesség: 227 cm,

 • Magasság: 92 cm,

 • Mélység: 90 cm,

 • Alvóhely: 192 x 120 cm,

 • Az ülés magassága: 47 cm,

Több paraméter

Relaxációs funkció

Lábak színe

választható

Kivitelezés

Váz

fa

Váz

forgácslap

Ülőhely

T30 poliuretán habszivacs

További információk
Fedezze fel a kényelem és a tartósság tökéletes kombinációját a T30 poliuretán habszivacs üléssel ellátott társalgóbútorral. A T30 poliuretánhab egy kiváló minőségű anyag, amely páratlan rugalmasságot és kényelmet biztosít. Emellett a T30 poliuretán habszivacs kiváló tartóssággal rendelkezik, így a bútor hosszú évekig fogja szolgálni Önt. Nem deformálódik és nem veszít a puhaságából, így hosszú távú használatot biztosít a kényelem csökkenése nélkül. A T30 poliuretán habszivacs ülőfelülettel ellátott ülőbútorral a kényelembe, a tartósságba és a minőségbe fektet.

Ülőhely

kárpitozott pántok

További információk
A kárpitpántok olyan rugalmas anyagból készült csíkok, amelyeket az üléspárnázatban helyeznek el. Fő előnyük, hogy megfelelő feszességet és rugalmasságot biztosítanak, ami tartós alátámasztást jelent. Így a felhasználó súlya egyenletesen oszlik el az ülés teljes felületén, kiküszöbölve az egyes pontokra nehezedő nyomást. A kárpitpántok az ülés tartósságához is hozzájárulnak. Nekik köszönhetően a bútor hosszú évekig megőrzi eredeti formáját. A kárpitszíjak megakadályozzák a deformálódást, hosszú távú tartást és kényelmet garantálva.

Ülőhely

bonell-rugók

További információk
A bonell-rugó olyan innovatív megoldás, amely tartósságot biztosít a kárpitozott bútorok kitöltésében. Minden egyes rugó külön-külön van bevonva és összekapcsolva a szomszédos rugókkal, rendkívül stabil szerkezetet hozva létre. Ennek eredményeként az ülés optimális alátámasztást ad a test számára, kiküszöböli a keménység érzetét, egyenletes súlyelosztást biztosítva. A bonell-rugók nagy rugalmasság jellemzi, ami kényelmet is jelent. Reagálnak a nyomásra, alkalmazkodnak a test alakjához, és minden egyes érintkezési pontnak optimális alátámasztást biztosítanak. Ráadásul a bonell-rugók rendkívül tartósak és ellenállnak a deformációnak. Masszív felépítésüknek köszönhetően az ülés a használat intenzitásától függetlenül hosszú időn keresztül megőrzi eredeti formáját.

Hátoldal

kárpitozott pántok

További információk
A kárpitos pántok rugalmas anyagcsíkok, amelyeket a kárpitozott bútorok hátuljának kitöltésére használnak. Kulcsfontosságú elem, amely nemcsak a kivételes kényelmet, hanem a termék tartósságát és hosszú élettartamát is biztosítja. Miért érdemes kárpitos pántos háttámlával töltött bútorokat választani? Először is, a kárpitozott pántok kiváló háttámaszt biztosítanak. Rugalmasságuknak és rugalmasságuknak köszönhetően egyenletesen osztják el a test súlyát, optimális támaszt nyújtva a gerincnek. Ez azt jelenti, hogy kellemetlen érzések nélkül élvezheti a hosszú órákig tartó pihenést. Ezenkívül a kárpitozott pántok lehetővé teszik a bútor alakjának és megjelenésének megőrzését. Nekik köszönhetően a háttámla megőrzi eredeti formáját, és nem deformálódik vagy lazul meg.

Lábak

fa

További információk
Nézze meg a tömörfa lábakkal ellátott bútorok kivételes minőségét és báját. Ez a masszív konstrukció eleganciát és tartósságot kölcsönöz a belső térnek. A tömör fa a kézművesség és a természetes szépség szimbóluma, amely minden helyiséget gazdagít. Érezni fogja a szilárdságot és stabilitást, amely hosszú távú használatot és tartósságot biztosít a mindennapi használathoz. Ezenkívül a fa egyedi karaktert és melegséget kölcsönöz a bútoroknak, kellemes hangulatot teremtve otthonában. Ha tömörfa lábú bútordarabot választ, tartós szépségbe és kivételes stílusba fektet.

Váz

farostlemez

Ülőhely

filc

Hátoldal

filc

Kárpitanyag

Csoport

velúr

Típus

Velluto 8

Kinyitás

Igen

Klik-Klak falrendszer

Ágyneműtartó

Igen

egy rekesz

További jellemzők

Szabadon álló bútor

nem

Párnák

nincs

Más modellek ugyanabból a kollekcióból elérhetőek

nem

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

elemek összeszerelt rögzítőkkel

További információk
A különálló elemek rendelkeznek rögzítőkkel, amelyek közvetlenül egymásba helyezhetők.

Kiegészítő információk

A kínált bútor méreteiben enyhe eltérések lehetnek (± 2-3 cm).

A termék csomagolása

Csomagszám 1

Súly:

61 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

195 cm x 125 cm x 45 cm

Csomagszám 2

Súly:

20 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

90 cm x 60 cm x 27 cm

Az ügyfelek véleménye

0,00

star star star star star

0 vélemények


Ellenőrizzük, hogy mely vélemények származnak olyan vásárlóktól, akik vásárolták az adott terméket. Miután megerősítettük, megjelenítjük mind a pozitív, mind a negatív visszajelzéseket
/leandra-kinyithato-kanape--alvofunkcioval---mustar-velluto-8-fekete-labak-p-153739-1634-1634.html