Méretek és paraméterek

Méretek

  • szerokość

    Szélesség: 164 cm,

  • wysokość

    Magasság: 104,5 cm,

  • głębokość

    Mélység: 210 cm,

  • A matrac mérete: 160x200

Több paraméter

Kivitelezés

Fogantyú

fa

Fejtámla

bútorlap 16 mm

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Lábak típusa

gumipárnák

További információk
Fedezzen fel egy innovatív megoldást bútorai számára - lábak gumipárnákkal. Előnyei meggyőzik majd. Először is, a gumilábak hatékonyan védik a padlót a karcolásoktól és a sérülésektől, így bútorai és a padló kiváló állapotban maradnak. Másodszor stabilitást biztosítanak, kiküszöbölve a bútor rezgését és nem kívánt mozgását. Ez nagyobb kényelmet jelent az Ön számára és nagyobb biztonságot. Tudja meg, milyen könnyen és hatékonyan javíthatják a gumipárnák bútorai használati minőségét. A legjobb megoldást jelentik azok számára, akik értékelik a tartósságot, a stabilitást, és meg akarják védeni a padlót a karcolásoktól.

Fejtámla

laminált lap

Fejtámla

szövet

Kárpitanyag

Típus

Riviera 94

Kivitelezés

Szegély

ABS

Keret

Nem

Ágyneműtartó

Igen

Matrac típusa

Nem

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Kiegészítő információk

2 év garancia

Az ügyfelek véleménye

0,00

star star star star star

0 vélemények


Ellenőrizzük, hogy mely vélemények származnak olyan vásárlóktól, akik vásárolták az adott terméket. Miután megerősítettük, megjelenítjük mind a pozitív, mind a negatív visszajelzéseket
/agy-haloszoba-arcano-tarolokkal-160x200---feher-tolgyfa-grandson-p-157170-1023-1023.html