Méretek és paraméterek

Méretek

  • szerokość

    Szélesség: 37 cm,

  • wysokość

    Magasság: 63 cm,

  • głębokość

    Mélység: 41 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Fogantyú

fa

Test

MDF-lap

További információk
Az MDF (közepes sűrűségű farostlemez) egy egyedülálló alapanyag, amely ideális bútortestnek. Miért? Először is, az MDF-lapot rendkívüli szilárdság és stabilitás jellemzi, ami garantálja a bútorok hosszú tartósságát. Erős szerkezete kiváló támasztékot biztosít más bútorelemek, például polcok és fiókok számára. Ezenkívül az MDF-lap könnyen megmunkálható, lehetővé téve a bútor pontos kialakítását és az Ön igényeihez való igazítását. Az MDF-lap jelentős előnye a sima felület is, amely megkönnyíti a különböző típusú felületkezelések, például a festés vagy a lakkozás alkalmazását.

Előlap

MDF-lap

További információk
Az MDF tökéletes alapanyag a bútorfronthoz. Nagy sűrűségű fából készül, és kivételes stabilitást és tartósságot biztosít. Homogén szerkezetének köszönhetően az MDF-lap ideális bútorfrontokhoz, mivel sima és egyenletes felületet garantál. Az MDF költséghatékony megoldás, amely megfizethető áron kínál magas minőséget. Tartósságának és esztétikus megjelenésének köszönhetően az MDF-előlapokkal ellátott bútorok hosszú évekig elegánsak és tartósak maradnak.

Lábak típusa

kerekek

További információk
Tapasztalja meg a kényelem és a funkcionalitás új élményét egy kerekekkel ellátott bútorral. Ez az innovatív megoldás páratlan mobilitást és könnyű átrendezhetőséget biztosít Önnek, lehetővé téve, hogy szabadon, igényei szerint alakítsa ki helyiségét. Nem kell aggódnia a nehéz bútorok mozgatásának nehézségei miatt - a görgőknek köszönhetően könnyedén mozgathatja őket. Ráadásul ezek a bútorok számos helyiségbe - nappaliba, irodába vagy gyerekszobába - is tökéletesen illeszkednek. Ideális megoldás azoknak, akik értékelik a rugalmasságot és változatosságot.

Relaxációs funkció

Kolorystyka frontu

fehér

Kivitelezés

Szegély

ABS

Hátoldal

HDF-lap

Nyitási rendszer

hagyományos

Tartozékok

Fiókok száma

6

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

Súly:

21 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

58 cm x 18 cm x 42 cm

Az ügyfelek véleménye

Vásárló vélemények a termékről

SIMON 2 tároló - fehér

0,00

star star star star star

0 vélemények


Ellenőrizzük, hogy mely vélemények származnak olyan vásárlóktól, akik vásárolták az adott terméket. Miután megerősítettük, megjelenítjük mind a pozitív, mind a negatív visszajelzéseket
/simon-2-tarolo---feher-p-31925-1012-1012.html