Termékleírás

A BOGART újdonsága a Nicole függő TV-szekrény 200 cm szélességgel. Világos árnyalatban készült, amely kellemes és könnyed hangulatával varázsolja el az lakberendezés szerelmeseit. A bútor kiváló minőségét a felhasznált anyagoknak köszönheti, mint például az MDF-lapnak, amelyet a bútor oldalaihoz és előlapjához egyaránt felhasználtak.

A szerkezet mindkét oldalán egy-egy szekrényt, középen egy fiókot, felette pedig egy polcot találunk. Ez egy ideális  a TV-tartozékok vagy más egyéb használati tárgy tárolására. A bútor az előlapok segítségével nyitható, amelyek magasabbra kiálló peremmel rendelkeznek.

A termék jellemzői:

 • TV szekrény a nappaliba
 • modern design
 • masszív kivitelezés
 • bordázott front
 • két tágas fiók
 • kiváló minőségű kialakítás
 • a bútor nem szabadon álló
 • a méretek legfeljebb 0,5 cm-t változhatnak
 • alapfelszerelésként összeszerelő készletet tartalmaz
 • 2év garancia

Letölthető fájlok:

Méretek és paraméterek

Méretek

 • Szélesség: 200 cm,

 • Magasság: 33 cm,

 • Mélység: 45 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Fogantyú

bordázott előlap

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Előlap

MDF-lap 18 mm

További információk
Az MDF tökéletes alapanyag a bútorfronthoz. Nagy sűrűségű fából készül, és kivételes stabilitást és tartósságot biztosít. Homogén szerkezetének köszönhetően az MDF-lap ideális bútorfrontokhoz, mivel sima és egyenletes felületet garantál. Az MDF költséghatékony megoldás, amely megfizethető áron kínál magas minőséget. Tartósságának és esztétikus megjelenésének köszönhetően az MDF-előlapokkal ellátott bútorok hosszú évekig elegánsak és tartósak maradnak.

Előlap típusa

bordázott

További információk
Fedezze fel a páratlan eleganciát és stílust, amit egy bordázott előlapú bútor nyújt. Ez az egyedülálló vonás nemcsak esztétikai bájjal, hanem praktikussággal is gazdagítja belső terét. A bordázott bútorfront nem csak szép, hanem érdekes textúrát is alkot, karaktert és egyediséget kölcsönözve a bútornak. A bútorainkat gondosan, kiváló minőségű anyagokból készítjük, garantálva a tartósságot és az elégedettséget.

Lábak

nincs

További információk
Láb nélküli bútorok - ez a kialakítás nemcsak modern megjelenést, hanem számos más előnyt is biztosít. A láb nélküli bútorok tökéletesen működnek bármilyen térben, függetlenül annak méretétől vagy stílusától. Könnyedén az Ön igényeihez igazíthatja, ha közvetlenül a padlóra vagy a szőnyegre helyezi. A lábak megszüntetése a rendrakás megkönnyítését is jelenti, mivel nem kell porszívózni a bútor alatt. Ráadásul a lábak nélküli bútorok stabilak és masszívak, garantálva a biztonságos és kényelmes használatot.

Lábak típusa

nincs - függesztett opció

További információk
Fedezzen fel egy innovatív megoldást bútorai számára - lábak gumipárna borítással. Előnyei meggyőzik majd. Először is, a gumibetétek hatékonyan védik a padlót a karcolásoktól és a sérülésektől, így bútorai és a padló kiváló állapotban maradnak. Másodszor, kiváló stabilitást biztosítanak, kiküszöbölve a bútor rezgését és nem kívánt mozgását. Ez nagyobb kényelmet és nagyobb biztonságot jelent az Ön számára. Tudja meg, milyen könnyen és hatékonyan javíthatják a gumipárnák bútorai használati minőségét. A legjobb megoldást jelentik azok számára, akik értékelik a tartósságot, a stabilitást, és meg akarják védeni a padlót a karcolásoktól.

Relaxációs funkció

Testszínek

matt

Kolorystyka frontu

kaszmir / cashmere

Ajtó színek

matt

Kivitelezés

Szegély

ABS

Fogantyú

nincs

Hátoldal

HDF-lap 3 mm

Csuklópántok

acél, puha záródású rendszerrel

Fiókvezetők

lágy záródás

Fiókvezetők

alsó rögzítés

Nyitási rendszer

felfelé meghosszabbított előlap

Záródó rendszer

lágy záródás

Tartozékok

Fiókok száma

1

Felfelé nyíló ajtók száma

2

Nyitott polcok száma

1

Világítás

Nem

További jellemzők

Szerelőkészlet a fali egységhez

komplett

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

Súly:

24 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

209 cm x 8 cm x 49 cm

Csomagszám 2

Súly:

24 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

75 cm x 20 cm x 41 cm

Csomagszám 3

Súly:

0,4 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

21 cm x 7 cm x 13 cm

Az ügyfelek véleménye

Vásárló vélemények a termékről

Nicole 200 cm-es fali TV-szekrény - kasmír / kasmír matt

0,00

star star star star star

0 vélemények


Ellenőrizzük, hogy mely vélemények származnak olyan vásárlóktól, akik vásárolták az adott terméket. Miután megerősítettük, megjelenítjük mind a pozitív, mind a negatív visszajelzéseket
/nicole-200-cm-es-fali-tv-szekreny---kasmir---kasmir-matt-p-55543-1061-1061.html