Termékleírás

Keres egy modern, de mégis praktikus szekrényt, amely tökéletesen illeszkedik loft stílusú otthonába? Ismerje meg a Modern Loft S szekrényt, amely függőlegesen összecsukható ággyal rendelkezik - matt fehér színben.

Az egyszerű, letisztult design és a matt fehér színű előlap tökéletesen illeszkedik a modern loft stílusú otthonokba, és könnyedén kiemeli az enteriőr jellegzetes elemait. Az ABS szegély és a fafogantyú hozzáadott eleganciát kölcsönöznek a szekrénynek, miközben a sima előlap típusa vizuálisan növeli a térérzetet.

A szekrény 60 x 224 x 50 cm-es méreteivel és a laminált lapból készült 18 mm vastag előlappal és 25 mm vastag testtel rendelkezik, amelyek garantálják a termék hosszú élettartamát. A szekrényben található 2 fiók és 1 polc ideális tárolóhelyet biztosítanak ruháinak, míg a ruhaakasztó lehetővé teszi, hogy ruháit kényelmesen és rendezetten tárolja.

A Modern Loft S szekrény tökéletesen illeszkedik a loft stílusú otthonokba, de a matt fehér színe és az egyszerű designja miatt könnyedén beilleszthető más modern stílusú enteriőrökbe is. Tökéletes választás lehet nappaliba, hálószobába vagy akár előszobába is.

A termék jellemzői:

  • Modern dizájn A letisztult, egyszerű formavilág és a matt fehér színű előlap tökéletesen illeszkedik a modern stílusú otthonokba, és kiemeli az enteriőr jellegzetes elemeket
  • Magas minőségű anyagok A 18 mm vastag laminált lapból készült előlap és a 25 mm vastag test garantálják a termék hosszú élettartamát

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 60

    Szélesség: 60 cm,

  • 224

    Magasság: 224 cm,

  • 50,5

    Mélység: 50,5 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Előlap

laminált lap 18 mm

További információk
A 18 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Test

laminált lap 25 mm

Fogantyú

fa

Lábak típusa

lábazat

További információk
Ismerje meg a lábakkal ellátott bútorok eleganciáját és funkcionalitását. Masszív és stílusos alap, amely egyedi karaktert kölcsönöz a bútornak. A lábakkal ellátott bútor rengeteg előnnyel jár. Először is, stabilitást és szilárdságot biztosítanak, garantálva a hosszú távú használatot. Másodszor, a talapzatlábak egyedi megjelenést adnak a bútornak, eleganciát és modernitást kölcsönözve neki. Ez a tökéletes megoldás azok számára, akik esztétikus elemeket keresnek a berendezéshez. Ráadásul egy lábakkal ellátott bútordarabot könnyebb tisztán tartani is.

Előlap típusa

sima

További információk
Fedezze fel a sima bútorfront eleganciáját és funkcionalitását. Szokatlan dizájnja előkelőbbé és esztétikusabbá teszi berendezését. A sima front praktikus is - könnyen tisztítható és tökéletes állapotban tartható. A látható fogantyúk és díszítőelemek nélkül a előlapok minimalista és harmonikus külsőt biztosít, amely tökéletesen illeszkedik a különböző stílusokhoz. Akár a modern, akár a klasszikus enteriőröket kedveli, a sima frontbútor a megfelelő választás lesz.

Színek

Kolorystyka frontu

fehér

Ajtó színek

matt

Kivitelezés

Szegély

ABS

Polcok

bútorlap

Hátoldal

HDF-lap

Fogantyú

nincs

Tartozékok

Fiókok száma

2

Polcok száma

1

Ruha akasztó

1

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Az ügyfelek véleménye

/modern-loft-s-szekreny-fuggoleges-osszecsukhato-agyhoz---matt-feher-p-51772-1085-1085.html