Méretek és paraméterek

Méretek

  • Szélesség: 221 cm,

  • Magasság: 93 cm,

  • Mélység: 98 cm,

  • A matrac mérete: 90x200 cm,

  • Szerelés: Önállo

Több paraméter

Kivitelezés

Lábak

fa

További információk
Nézze meg a tömörfa lábakkal ellátott bútorok kivételes minőségét és báját. Ez a masszív konstrukció eleganciát és tartósságot kölcsönöz a belső térnek. A tömör fa a kézművesség és a természetes szépség szimbóluma, amely minden helyiséget gazdagít. Érezni fogja a szilárdságot és stabilitást, amely hosszú távú használatot és tartósságot biztosít a mindennapi használathoz. Ezenkívül a fa egyedi karaktert és melegséget kölcsönöz a bútoroknak, kellemes hangulatot teremtve otthonában. Ha tömörfa lábú bútordarabot választ, tartós szépségbe és kivételes stílusba fektet.

Ülőhely

szövet

További információk
Élje át a páratlan kényelmet és stílust a kiváló minőségű szövetből készült bútoron ülve. Ülőhelyeink nemcsak kényelmet biztosítanak, hanem eleganciát és karaktert is kölcsönöznek a belső térnek. A szövet anyaga puhaságot és kellemes tapintást biztosít, így a használata tiszta élvezet. Ha szövet mellett dönt, tartós megoldást választ, amely bájt kölcsönöz a berendezésének, és megfelel a kényelem és az esztétika terén támasztott elvárásainak.

Hátoldal

szövet

További információk
Válassza a kivételes kényelmet és eleganciát a szövetből készült háttámlával. Bútoraink a pihenés és a stílus egyedülálló élményét nyújtják. A szövet puha, finom és kellemes tapintású, tartós és ellenáll a sérüléseknek, így hosszú évekig élvezheti a bútor gyönyörű megjelenését. Ha szövetből készült háttámlát választ, nemcsak az esztétikus megjelenés, hanem a praktikum is garantált. A színek és minták széles választéka áll rendelkezésre, így a bútort a belső térhez igazíthatja.

Test

szövet

További információk
Élvezze a páratlan szépséget és funkcionalitást egy szövetből készült bútorral. Nemcsak gyönyörű megjelenésükkel, hanem praktikus előnyeikkel is kitűnnek. A szövet kellemes tapintást és kényelmet biztosít, hangulatos és stílusos belső teret teremtve. Rugalmassága és tartóssága garantálja a hosszú távú használatot anélkül, hogy elveszítené varázsát. Ráadásul könnyű tisztítani, így egyszerűen karbantartható, és a bútorok mindig jól néznek ki.

Ágy típusa

Hálószoba

kárpitozott

Kárpitanyag

Típus

Monolith 37

Csoport

bársony

Szín

sötét zöld

Kivitelezés

Fiók

műanyag görgők

Keret

Igen

fából

Igen

emelő nélkül

Ágyneműtartó

Igen

két fiók

Tartozékok

Fiókok száma

2

Matrac típusa

Nem

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

Súly:

26 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

103 cm x 20 cm x 99 cm

Csomagszám 2

Súly:

20 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

216 cm x 7 cm x 61 cm

Csomagszám 3

Súly:

18,5 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

111 cm x 7 cm x 55 cm

Az ügyfelek véleménye

/aloha-agy--fiokokkal---90x200-cm---sotetzold-p-38715-1023-1023.html