Sminkasztalok

Találatok: Találatok: 0
fajta:
Válogatás
eredmények oldalanként:
állapot
ár
Ártkategória [Ft]
-
méretek
Az öltözőasztal stílusos kiegészítője bármely hálószoba berendezésének. Nemcsak gyönyörűen néz ki, hanem mindenekelőtt rendkívül funkcionális! A kozmetikai öltözőasztal ideális hely az ékszer- és kozmetikai kollekciók tárolására. A tükörrel ellátott fésülködőasztal azt is megkönnyíti, hogy minden nap szépen sminkelje magát!

Stílusos kozmetikai hiúságok kínálatunkban

Meggyőződésünk, hogy a kínálatunkban található kozmetikai WC-k között mindenki számára van valami!
  • Tükörrel ellátott öltözőasztalok várják Önt, ahol kényelmesen elvégezhet bármilyen kozmetikai beavatkozást.
  • Vannak falra szerelt függő öltözőasztalok - kis hálószobákhoz ideális bútorok.
  • A modernitás szerelmeseinek tükör nélküli öltözőasztalokat is készítettünk, kényelmes konzol formájában. Néhányat közülük ráadásul egy kis rekeszekkel ellátott felülettel is felszereltünk - így még kényelmesebben rendezheti el a napi csecsebecséket!

Mit kell figyelembe venni a megvilágított tükörrel ellátott öltözőasztal kiválasztásakor?

A megvilágított tükörrel ellátott öltözőasztal általában a legfunkcionálisabb bútordarabnak számít. Hogyan válassza ki a legmegfelelőbbet a hálószobájába? Először is ellenőrizze, hogy mennyi helyet tud elkülöníteni egy tükörrel és világítással ellátott öltözőasztal számára. Határozza meg a bútor maximális és minimális szélességét. Úgy válassza ki, hogy az öltözőasztal beleférjen a hálószobájába, ugyanakkor biztosítsa, hogy kényelmesen elférjen a reggeli és esti szépségápolási rutinja.

A második fontos szempont a tükör típusa és a szükséges fénymennyiség. Az Ön preferenciáitól függően választhat kerek vagy szögletes tükörrel ellátott öltözőasztalt. Döntse el azt is, hogy hány fénypont szükséges a kényelmes sminkeléshez.

Hová helyezzünk el egy sminkes hiúsági egységet?

Még a legmegfelelőbb sminkbútor sem tölti be a célját, ha rossz helyen helyezi el. Ha tehát épp a hálószobádat rendezed be, mindenképpen figyelj oda néhány fontos pontra.

WC egy tinédzser szobájában

A tinédzser szobájában lévő kozmetikai szalonnak olyan helyen kell állnia, hogy a napfény bejusson. Ez megkönnyíti lánya számára, hogy első próbálkozásait a sminkeléssel tegye, és jól meg tudja ítélni az eredményt.
Ideális esetben a tinédzser öltözőasztala az ülősarokban, a tanulóasztaltól kissé távolabb helyezkedik el. Így az öltözőasztal lapjára halmozott kozmetikumok és ékszerek nem lesznek feleslegesen zavaróak.

Hálószobai piperecikkek

Helyezze el a sminkszekrényt a hálószobában, hogy kényelmesen tudjon sminkelni. Ügyeljen arra, hogy ne legyen mögötte ablak (a fény a szemébe vakíthat, és megnehezítheti a munkát). Az is jó, ha a sminkpultod nem közvetlenül az ajtó mellett van - elvonják a figyelmedet a ki-be járkáló emberek!
 
Üzletünkben tükrös WC-ket és kényelmes konzolokat talál az ékszerek tárolására. Nézze meg és válasszon az Ön igényeire szabott bútordarabot!

/sminkasztalok-c-1089.html