Méretek és paraméterek

Méretek

  • szerokość

    Szélesség: fi 100 cm,

  • wysokość

    Magasság: 73 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Asztallap

üveg

További információk
Tapasztalja meg az üveg páratlan eleganciáját és funkcionalitását. Az üveg munkalap a stílus és a modernitás szinonimája. Sima, fényes felülete egyedi karaktert kölcsönöz a belső térnek. De ez még nem minden. Az üveg rendkívül praktikus is. Nemcsak könnyen tisztítható, hanem folt-, karc- és nedvességálló is. Tartósságának és szilárdságának köszönhetően egy üveg munkalap hosszú éveken át megőrzi szépségét. Ráadásul az üveg sokoldalú, és számos belsőépítészeti stílushoz és színhez illik, így Ön szabadon rendezheti be lakását.

Lábak

acél

További információk
Válassza a megbízhatóságot és a stílust egy acéllábazatú bútorral., melyek hosszú éveken át tartósságot és szilárdságot biztosítanak Önnek. Az acéllábak nemcsak rendkívül erősek, hanem eleganciát és modern megjelenést kölcsönöznek a belső térnek. Ráadásul az könnyen tisztíthatók. Stílustól és preferenciáktól függetlenül egy acéllábú bútor tökéletesen illeszkedik a berendezésbe, karaktert és eleganciát adva neki. Ha ezt a terméket választja, akkor a minőségbe, és a tartósságba fektet.

Lábak

krómozott

További információk
Poznaj nowy poziom elegancji i stylu dzięki meblowi z nogami chromowanymi. Nasz mebel emanuje wyrafinowanym urokiem, który doda blasku Twojemu wnętrzu. Lábak chromowane to oznaka prestiżu i nowoczesności, które wzbogacą Twoją przestrzeń o wyjątkowy design. Dodatkowo, chromowana powierzchnia nóg jest łatwa w utrzymaniu czystości, dzięki czemu Twój mebel zawsze będzie błyszczał. Ich wytrzymała konstrukcja gwarantuje stabilność i solidność, zapewniając długotrwałą satysfakcję z użytkowania. Wybierając mebel z nogami chromowanymi, wybierasz nie tylko estetykę, ale także trwałość i funkcjonalność.

Relaxációs funkció

Felsőlap színe

átlátszó

Kolorystyka nóżek

arany

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Kiegészítő információk

Asztallap maximális terhelhetősége

40 kg

A termék csomagolása

Csomagszám 1

Súly:

21 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

103 cm x 5 cm x 103 cm

Csomagszám 2

Súly:

5 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

112 cm x 5 cm x 13 cm

Az ügyfelek véleménye

0,00

star star star star star

0 vélemények


Ellenőrizzük, hogy mely vélemények származnak olyan vásárlóktól, akik vásárolták az adott terméket. Miután megerősítettük, megjelenítjük mind a pozitív, mind a negatív visszajelzéseket
/raymond-asztal--atlatszo-asztallappal---labak---sarga--p-49931-1073-1073.html