Termékleírás

Nicole falra szerelt konzol / sminkasztal - kasmír/ kasmír matt

Egy praktikus, mégis minimalista darabot keres, ahol kényelmesen sminkelhet? Akkor a Nicole fésülködőasztal  pont Önnek való!
 
Minden nő álma egy saját sarok, ahová a Nicole sminkasztala a tökéletes ajánlat. Ez a tetszetős, bordázott előlappal díszített darab tökéletesen megtalálja a helyét egy modern hálószobában vagy öltözőben. Konzolasztalként is remekül mutat, megváltoztatja az előszoba karakterét, és egy kis frissességet hoz a helyiségbe. Tökéletes a modern, a glamour vagy a japán stílus kedvelőinek. Ön is közéjük tartozik?
 
A praktikus asztalka két fiókkal rendelkezik a különféle kiegészítők számára, míg a széles felső rész helyet biztosít a sminkeszközök vagy a dekorációs tárgyak számára.  Az egység fali változata lehetővé teszi, hogy a bútor magasságát saját igényeihez igazítsa. 

Precíz, részletekre alaposan odafigyelve készült. A tartós alapanyagok, mint például a bútorlapból készült oldalak és a kiváló minőségű MDF (18 mm) előlapok, garantálják a hosszú évekig tartó használatot. A bútor lágy záródású rendszert használ, amely biztosítja a magasabban kiállót előlapokkal kialakított fiókok zökkenőmentes nyitását és zárását.
 
Sikerült döntenie ?

A termék jellemzői:

  • fali konzol/sminkasztal hálószobába, nappaliba vagy előszobába
  • modern design
  • masszív kivitelezés
  • konzol/öltözőasztal két fiókkal
  • hornyolt front
  • kiváló minőségű design
  • osztott belsőtér
  • a méretek legfeljebb 0,5 cm-rel eltérhetnek.
  • az alapfelszereltség részét képezi az összeszerelő készlet

modern forma

bordázott előlap függesztett szerkezet

 

Kialakítás:

  • test - MDF lemez 16 mm
  • előlap - 18 mm-es MDF lemez
  • hátlap - HDF-lap
  • gomb nélküli nyitórendszer
  • hangtalanul záródó futók

A termék színe:

  • kasmír / kasmír matt

Letölthető fájlok:

Méretek és paraméterek

Méretek

  • szerokość

    Szélesség: 100 cm,

  • wysokość

    Magasság: 15 cm,

  • głębokość

    Mélység: 41 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Fogantyú

bordázott előlap

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Előlap

MDF-lap 18 mm

További információk
Az MDF tökéletes alapanyag a bútorfronthoz. Nagy sűrűségű fából készül, és kivételes stabilitást és tartósságot biztosít. Homogén szerkezetének köszönhetően az MDF-lap ideális bútorfrontokhoz, mivel sima és egyenletes felületet garantál. Az MDF költséghatékony megoldás, amely megfizethető áron kínál magas minőséget. Tartósságának és esztétikus megjelenésének köszönhetően az MDF-előlapokkal ellátott bútorok hosszú évekig elegánsak és tartósak maradnak.

Előlap típusa

bordázott

További információk
Fedezze fel a páratlan eleganciát és stílust, amit egy bordázott előlapú bútor nyújt. Ez az egyedülálló vonás nemcsak esztétikai bájjal, hanem praktikussággal is gazdagítja belső terét. A bordázott bútorfront nem csak szép, hanem érdekes textúrát is alkot, karaktert és egyediséget kölcsönözve a bútornak. A bútorainkat gondosan, kiváló minőségű anyagokból készítjük, garantálva a tartósságot és az elégedettséget.

Lábak

nincs

További információk
Láb nélküli bútorok - ez a kialakítás nemcsak modern megjelenést, hanem számos más előnyt is biztosít. A láb nélküli bútorok tökéletesen működnek bármilyen térben, függetlenül annak méretétől vagy stílusától. Könnyedén az Ön igényeihez igazíthatja, ha közvetlenül a padlóra vagy a szőnyegre helyezi. A lábak megszüntetése a rendrakás megkönnyítését is jelenti, mivel nem kell porszívózni a bútor alatt. Ráadásul a lábak nélküli bútorok stabilak és masszívak, garantálva a biztonságos és kényelmes használatot.

Lábak típusa

nincs - függesztett opció

További információk
Fedezzen fel egy innovatív megoldást bútorai számára - lábak gumipárna borítással. Előnyei meggyőzik majd. Először is, a gumibetétek hatékonyan védik a padlót a karcolásoktól és a sérülésektől, így bútorai és a padló kiváló állapotban maradnak. Másodszor, kiváló stabilitást biztosítanak, kiküszöbölve a bútor rezgését és nem kívánt mozgását. Ez nagyobb kényelmet és nagyobb biztonságot jelent az Ön számára. Tudja meg, milyen könnyen és hatékonyan javíthatják a gumipárnák bútorai használati minőségét. A legjobb megoldást jelentik azok számára, akik értékelik a tartósságot, a stabilitást, és meg akarják védeni a padlót a karcolásoktól.

Relaxációs funkció

Testszínek

matt

Kolorystyka frontu

kaszmir / cashmere

Ajtó színek

matt

Kivitelezés

Szegély

ABS

Fogantyú

nincs

Hátoldal

HDF-lap 3 mm

Fiókvezetők

lágy záródás

Fiókvezetők

alsó rögzítés

Fióknyitási rendszer

felfelé meghosszabbított előlap

Fiókzáródás

lágy záródás

Tartozékok

Fiókok száma

2

Világítás

Nem

További jellemzők

Szerelőkészlet a fali egységhez

komplett

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

Súly:

0,4 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

21 cm x 7 cm x 13 cm

Csomagszám 2

Súly:

18,5 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

120 cm x 11 cm x 41 cm

Az ügyfelek véleménye

0,00

star star star star star

0 vélemények


Ellenőrizzük, hogy mely vélemények származnak olyan vásárlóktól, akik vásárolták az adott terméket. Miután megerősítettük, megjelenítjük mind a pozitív, mind a negatív visszajelzéseket
/nicole-falra-szerelt-konzol---sminkasztal---kasmir--kasmir-matt-p-55768-1072-1072.html