Termékleírás

Gyerekeknek vagy tinédzsereknek rendez be szobát? Alternatívát keres egy klasszikus ágy helyett? Válassza a Marek kanapét!

Érdekli, miért ajánljuk ezt a lehetőséget? Az összecsukható ágyak a klasszikus gyermekágyak alternatíváját kínálják. Főleg azoknak a fiataloknak szól, akik szeretnék optimálisan kihasználni környezetüket, és ezért olyan bútorokat keresnek, amelyek kényelmes és stílusos helyet teremtenek a pihenéshez és kikapcsolódáshoz.

Nem fog csalódni, mert a rugók és habszivacs alapú ülőhely nyugodt alvást, nappal pedig kényelmes pihenést biztosít. Fontos, hogy a Marek kanapé tágas ágyneműtartóval is fel van szerelve, hogy egy meleg takaró mindig kéznél legyen. Jól hangzik, nemigaz?

Csomagoljuk a kanapét?

A termék jellemzői:

  • kiváló minőségű kivitelezés
  • választható oldalakkal
  • két díszpárna az alapkínálatban
  • hálóhely mérete: 80 x 190 cm
  • nagy tárolóhely az ágyneműk számára
  • a méret megváltoztatásának lehetősége az értékesítésitővel történt egyeztetés után

Méretek és paraméterek

Méretek

  • szerokość

    Szélesség: 205 cm,

  • wysokość

    Magasság: 77 cm,

  • głębokość

    Mélység: 84 cm,

  • Alvóhely: 190 x 80 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Párnák

habszivacs keverék

Váz

fa

Váz

forgácslap

Ülőhely

T30 poliuretán habszivacs

További információk
Fedezze fel a kényelem és a tartósság tökéletes kombinációját a T30 poliuretán habszivacs üléssel ellátott társalgóbútorral. A T30 poliuretánhab egy kiváló minőségű anyag, amely páratlan rugalmasságot és kényelmet biztosít. Emellett a T30 poliuretán habszivacs kiváló tartóssággal rendelkezik, így a bútor hosszú évekig fogja szolgálni Önt. Nem deformálódik és nem veszít a puhaságából, így hosszú távú használatot biztosít a kényelem csökkenése nélkül. A T30 poliuretán habszivacs ülőfelülettel ellátott ülőbútorral a kényelembe, a tartósságba és a minőségbe fektet.

Ülőhely

bonell-rugók

További információk
A bonell-rugó olyan innovatív megoldás, amely tartósságot biztosít a kárpitozott bútorok kitöltésében. Minden egyes rugó külön-külön van bevonva és összekapcsolva a szomszédos rugókkal, rendkívül stabil szerkezetet hozva létre. Ennek eredményeként az ülés optimális alátámasztást ad a test számára, kiküszöböli a keménység érzetét, egyenletes súlyelosztást biztosítva. A bonell-rugók nagy rugalmasság jellemzi, ami kényelmet is jelent. Reagálnak a nyomásra, alkalmazkodnak a test alakjához, és minden egyes érintkezési pontnak optimális alátámasztást biztosítanak. Ráadásul a bonell-rugók rendkívül tartósak és ellenállnak a deformációnak. Masszív felépítésüknek köszönhetően az ülés a használat intenzitásától függetlenül hosszú időn keresztül megőrzi eredeti formáját.

Lábak

műanyag

További információk
Fedezzen fel egy forradalmi megoldást a berendezéséhez - egy műanyag lábú bútordarabot. Nemcsak esztétikus megjelenés, hanem számos más előnye is van. Könnyű szerkezetüknek köszönhetően a bútor egyszerűen mozgatható, ami különösen hasznos takarítás vagy átrendezés esetén. Másodszor, a műanyag ellenáll a nedvességnek és a foltoknak, így a lábak könnyen tisztíthatók. Nem kell aggódnia a tartósság miatt - szilárdak, stabilak és ellenállnak a sérüléseknek.

Relaxációs funkció

Lábak színe

fekete

Kárpitanyag

Színek

Választható opció

Ágyneműtartó

Méretek

176/20/72 cm

Igen

egy rekesz

További jellemzők

Párnák száma

2

Párnák típusa

levehető

Szabadon álló bútor

nem

Más modellek ugyanabból a kollekcióból elérhetőek

nem

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

Kiegészítő információk

A kínált bútor méreteiben enyhe eltérések lehetnek (± 2-3 cm).

Az ügyfelek véleménye

Vásárló vélemények a termékről

Marek egyszemélyes gyermek dívány

0,00

star star star star star

0 vélemények


Ellenőrizzük, hogy mely vélemények származnak olyan vásárlóktól, akik vásárolták az adott terméket. Miután megerősítettük, megjelenítjük mind a pozitív, mind a negatív visszajelzéseket
/marek-egyszemelyes-gyermek-divany-p-110-1023-1023.html