Raktárról elérhető változatok:

Termékleírás

Szeretné feldobni a nappaliját? Modern stílusú szekrénysorról álmodik? A Helvetia Baros bútorai tökéletes megoldást jelentenek

A Baros modern szekrénysora biztosan megtalálja a helyét a nappalijában, ahol lehetővé teszi, hogy egységes és funkcionális berendezést tudjon majd kialakítani. A bútorkészlet színeivel és egyszerű formájával is elkápráztatja. A fekete szín és a kézműves tölgy kombinációjának köszönhetően az egész szett egyszerre modernnek és időtállónak tűnik majd. Tekintse meg a vitrinek üvegezését is. A fekete fémkeret még különlegesebbé teszi a megjelenését.

A széles TV-szekrény két masszív elem kombinációja. A zsanéros ajtók hat tágas rekeszt rejtenek. Ezek mindegyike ideális hely lesz az elektronikus berendezések, játékkonzolok és a hozzájuk tartozó összes tartozék számára. Ha rendről álmodik, és unja a padlón szanaszét heverő kábeleket, ez a szekrény biztosan elnyeri tetszését. A két fali vitrin tökéletes pohárkészletek vagy gyönyörű díszvázák számára. A kiegészítő háttérvilágítási lehetőség a belső tér kihangsúlyozására emellett egy újabb hangulatos fényforrást ad a szobának. További kiegészítőként a gyártó két függőpolcot tervezett, amelyeken  fényképek vagy csecsebecséket is elhelyezhet.

Nem szabad megfeledkeznünk a kiváló minőségről sem. A bútor minden részletre odafigyelve készült strapabíró bútorlapból. A vitrinekben edzett üveg elemeket használtak. A Baros kollekció bútorai jól fognak mutatni a berendezésben, és hosszú évekig tökéletes nappalit teremtenek.

Eldöntötte már?

A termék jellemzői

  • modern design 
  • Gyártó kód: 24RCBM
  • semleges színkialakítás
  • dekoratív, fekete keretek 
  • avantgárd bútorvonalak
  • tartós konstrukció
  • a bútor ellenáll a karcolásoknak és a napfénynek 
  • karcolás- és magas hőmérsékletnek ellenálló bútorok
  • a bútorokhoz összeszerelési útmutató tartozik
  • LED RGB színvilágítás opcionálisan rendelhető

A szekrénysor a következő modellekből áll:

  • 2 x függesztett vitrin (Sz/H/M) 35/100/25 cm
  • 1 x TV-szekrény (SZ/H/M) 180/26/41 cm
  • 1 x TV-szekrény (Sz/H/M) 90/26/41 cm
  • 2 x függesztett polc (Sz/H/M) 120/8/20 cm

Letölthető fájlok:

Méretek és paraméterek

Méretek

  • szerokość

    Szélesség: 270 cm,

  • głębokość

    Mélység: 41 cm,

Több paraméter

Relaxációs funkció

Ajtó színek

matt

Kolorystyka frontu

fekete

Testszínek

artisan-tölgy

Kivitelezés

Előlap

laminált lap

További információk
A laminált lap sokoldalú alapanyag, amely nagyszerű megjelenést és tartósságot kölcsönöz a bútoroknak. A laminálási technológia alkalmazásával ez az egyedülálló lap ötvözi az esztétikát és a funkcionalitást. Sima felülete könnyen karbantartható, és ellenáll a karcolásoknak és foltoknak. Így a bútor előlapja még évekig remekül fog kinézni. Emellett minták, színek és textúrák széles választékát kínálja, lehetővé téve, hogy bútorát az Ön egyéni stílusához igazítsa.

Előlap

üveg

További információk
Tapasztalja meg az üveg, mint az előlap alapanyagának páratlan eleganciáját és funkcionalitását. Az üvegfrontok a modern design és a magas minőség szinonimái. Az üveg nemcsak rendkívül esztétikus, hanem tartós és könnyen tisztítható is. Sima felületének köszönhetően ellenáll a foltoknak vagy karcolásoknak. Ideális megoldás azok számára, akik értékelik az egyszerűséget és a szépséget. Az üveg optikailag megnöveli a teret, könnyedséget kölcsönöz a helyiségnek. Háttérvilágítással is használható, egyedi vizuális hatást keltve.

Test

laminált lap

További információk
Laminált lap - egyedi megoldás bútorai számára! Képzelje el a tartósságot, a stílust és a könnyű használatot egyben. A laminált lap egy olyan anyag, amely nemcsak eleganciát kölcsönöz, hanem kivételes tartósságot is biztosít. Bevonata megvéd a karcolásoktól, foltoktól és sérülésektől, így bútorai évekig kiváló állapotban maradnak. És ez nem minden! A laminált lap könnyen tisztítható - egy nedves ruhával eltávolíthatja a szennyeződéseket. Ráadásul a különféle minták, színek és textúrák választéka lehetővé teszi, hogy a bútorokat az Ön stílusához és enteriőrjéhez igazítsa.

Világítás

Kiegészítő opcióként

LED

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Az ügyfelek véleménye

Vásárló vélemények a termékről

Baros 10 nappali szekrénysor artisan-tölgy/matt fekete

0,00

star star star star star

0 vélemények


Ellenőrizzük, hogy mely vélemények származnak olyan vásárlóktól, akik vásárolták az adott terméket. Miután megerősítettük, megjelenítjük mind a pozitív, mind a negatív visszajelzéseket
/baros-10-nappali-szekr%C3%A9nysor-artisan-tslgy-matt-fekete-p-47319-1062-1062-opt--conf-46117.html