Raktárról elérhető változatok:

Termékleírás

Szeretne egyedi hangulatot teremteni otthonába? Nézze meg a Baros szekrénysorunkat, amely biztosan megváltoztatja nappaliját.

Olyan bútorokat keres, amelyek amellett, hogy stílusosak és modernek, rengeteg praktikus megoldást is kínálnak? A Baros nappali szekrénysor pont ilyen. A világos betonszürke színkombinációja tökéletesnek látványt nyújt. A szett kellemes meleg hatást kelt, az előlapok pedig modern jelleget kölcsönöznek neki. Ha szereti az eredeti megoldásokat, a Baros biztosan tetszeni fog Önnek.

A megjelenés azonban nem minden. A széles TV-szekrény lehetővé teszi, hogy az összes szórakoztató elektronikai berendezését elhelyezhesse. Mostantól minden audioeszköze és játékkonzolja elfér, és a kívánt rendet kapja. A fali vitrines szekrények ideális helyet biztosítanak a különböző ajándéktárgyak vagy dísztárgyak számára, a kiegészítő világítási lehetősége pedig hangulatos légkört teremt a szobában. És itt még nincs vége, hiszen a két falipolc remek hely a képei számára.

A teljes szett kibővíti a TV-sarkot, amit minden látogatója imádni fog.

Csomagoljuk ezt a nappali szekrénysort?

A termék jellemzői: 

  • modern design 
  • semleges színkialakítás
  • dekoratív, fekete keretek
  • gyártás kódja: 24O1BM
  • avantgárd bútorvonalak
  • tartós konstrukció
  • a bútor ellenáll a karcolásoknak és a napfénynek 
  • karcolás- és magas hőmérsékletnek ellenálló bútorok
  • a bútorokhoz összeszerelési útmutató tartozik
  • LED RGB színes világítás opcionálisan rendelhető

A szekrénysor a következő modellekből áll:

  • 2 x függesztett vitrin (Sz/H/M) 35/100/25 cm
  • 1 x TV-szekrény (SZ/H/M) 180/26/41 cm
  • 1 x TV-szekrény (Sz/H/M) 90/26/41 cm
  • 2 x függesztett polc (Sz/H/M) 120/8/20 cm

Méretek és paraméterek

Méretek

  • szerokość

    Szélesség: 270 cm,

  • głębokość

    Mélység: 41 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Előlap

laminált lap 15 mm

További információk
A 15 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Hátoldal

HDF-lap

Test

laminált lap 15 mm

További információk
A 15 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Relaxációs funkció

Kolorystyka frontu

világos betonszürke

Kivitelezés

Fogantyú

nincs

Hátoldal

HDF-lap

Szegély

ABS

Világítás

Kiegészítő opcióként

LED

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Az ügyfelek véleménye

Vásárló vélemények a termékről

Baros 10 nappali szekrénysor - világos betonszürke

0,00

star star star star star

0 vélemények


Ellenőrizzük, hogy mely vélemények származnak olyan vásárlóktól, akik vásárolták az adott terméket. Miután megerősítettük, megjelenítjük mind a pozitív, mind a negatív visszajelzéseket
/baros-10-nappali-szekrenysor---vilagos-betonszurke-p-15570-1062-1062.html